De Vossemeren

Center Parcs logo

Net over de grens in België ligt centerparcs de Vossemeren. Het vakantiepark beschikt over een tropisch zwembad en een supergave indoorspeeltuin genaamd Discovery Bay. Op en om het recreatiemeer is ook genoeg te doen.

Deel dit vakantiepark via:
Center Parcs logo

De Vossemeren

In het noorden van België in Belgisch Limburg ligt centerparcs De Vossemeren. Het vakantiepark ligt midden in de groene natuur van de Belgische Kempen. Hier zijn tal van wandel- en fietsroutes. Niet ver van het park ligt de ‘Sahara van Lommel’. Plopsa Indoor Hasselt is ook een aanrader wanneer u kinderen heeft.

Center Parcs de Vossemeren in een notendop

Vakantiepark de Vossemeren beschikt over een tropisch zwembad het 'Aqua Mundo'. Hier kunt u snorkelen met tal van tropische vissen. Daarnaast beschikt het zwemparadijs over 4 Glijbanen inclusief een trechterglijbaan, een buitenbad, een golfslagbad en een wildwaterbaan.

Het park heeft twee recreatiemeren waarop diverse activiteiten zijn te doen. Spring op de banaan, ga waterskiën, wakeboarden of een vlot bouwen. Er is ook een kabelwaterskibaan. Voor jonge kinderen is er kids haven, op safari in een echte auto, Wax hands en kunnen de jongste gasten meedoen met het Wannabe team. Verspreid over de Vossemeren zijn diverse speeltuintjes. De lijst met activiteiten is te lang om op te noemen, bekijk het actuele  en volledige overzicht op de website van centerparcs de Vossemeren.

In de Park Plaza zijn diverse restaurants te vinden, waaronder een grillrestaurant en een Italiaans restaurant. Er is ook een snackbar aanwezig voor de snelle hap. U kunt terecht in de supermarkt voor de dagelijkse boordschappen en broodjes. Lekker in uw cottage genieten? Maak dan gebruik van de gourmet, gril of barbecue bezorgservice. U kunt op centerparcs de Vossemeren verblijven in diverse cottages zoals een comfort-, premium- of kindercottage.

Meer info...